L’Entesa per Sabadell considera molt positiu que la CUP-Alternativa d’Esquerres concorri a les eleccions al Parlament

L’Entesa per Sabadell veu positiva la decisió de la CUP – Alternativa d’Esquerres de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre.

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell, celebrada el passat dijous 8 de novembre, que va tractar diferents temes d’actualitat política, va acordar fer pública la consideració de què seria molt positiu que la CUP –Alternativa d’Esquerres entrés al Parlament, pel que suposa de renovació i d’inclusió d’una força més transformadora en l’actual ventall de projectes polítics d’esquerres.

La CUP, com l’Entesa per Sabadell, té un funcionament assembleari, no entén la política com una professió i defensa la renovació dels càrrecs, té un arrelament als moviments socials i un ideari obertament anticapitalista.

En aquest sentit, si bé l’Entesa per Sabadell no demana el vot per a cap candidatura, considera que en l’actual conjuntura nacional la CUP –Alternativa d’Esquerres podria jugar un rol des de l’esquerra i la justícia social en què es veurien representats nous sectors crítics.