L’Entesa per Sabadell vol evitar que l’Ajuntament apliqui la reforma laboral

120302-GM-2

Presenta una moció al ple del proper dimarts

El passat 10 de febrer el govern espanyol va aprovar a través d’un Reial Decret una reforma laboral regressiva, que ataca frontalment els drets laborals dels treballadors i treballadores i precaritza l’ocupació, facilitant l’acomiadament indiscriminat.

120302-GM-2Aquesta reforma laboral ha provocat tot un seguit de mobilitzacions, entre les quals la Vaga General del 29 de març, i diversos Ajuntaments, entre ells el de Sabadell, han aprovat mocions i declaracions per manifestar la seva oposició a les mesures que regula.

En aquest sentit, tant les diferents organitzacions que conformen les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV, de les quals forma part l’Entesa per Sabadell, com altres col·lectius, com ara l’MPS, han promogut que, al marge de posicionar-se contra la reforma laboral, els Ajuntaments es comprometin a no aplicar-la.

La moció que presenta l’Entesa per Sabadell al ple del proper dimarts, que recull la petició que l’MPS va traslladar a diferents grups municipals, proposa quatre acords:

 Demanar al Govern espanyol la retirada d’aquesta reforma laboral

 Declarar el compromís de l’Ajuntament de Sabadell de no aplicar l’esmentada reforma laboral

 Instar a totes aquelles empreses subcontractades i/o prestadores de serveis a l’ajuntament a seguir el mateix exemple i no aplicar la reforma laboral

 Fer arribar aquest acord al Ministerio de Empleo y Seguridad Social del govern espanyol i a la Generalitat de Catalunya.