L’Entesa per Sabadell denuncia la campanya electoral encoberta del PSC amb visites finançades amb recursos municipals

L’Entesa per Sabadell denuncia que les visites a equipaments de la ciutat i les jornades de portes obertes, en el marc del Descobreix Sabadell, tenen finalitats exclusivament partidistes per part del PSC.

Unes activitats organitzades des del Consistori, amb personal municipal i finançades amb diners municipals, tenen únicament l’objectiu de fer campanya electoral pel PSC i de l’alcalde Manuel Bustos, a les portes de les eleccions municipals.

Es tracta d’un ús partidista d’obres municipals que són aprovades per tot el Consistori i finançades per tota la ciutat, però que l’alcalde i la resta de membres del govern socialista s’atribueixen en exclusiva, sent els propis regidors i regidores del Partit Socialista els encarregats de donar les explicacions com si les obres fossin seves.

A banda de l’ús partidista, aquestes visites costen molts diners a la ciutat, els quals, lògicament, van en detriment de cobrir altres necessitats. Els autocars, els vehicles municipals, el personals municipal, l’avituallament, els anuncis, etc. representen diversos milers d’euros de diner públic. Motiu pel qual l’Entesa ha adreçat una petició al govern municipal perquè doni compte de la despesa originada per aquesta campanya electoral encoberta.

L’Entesa denúncia, una vegada més, aquests mètodes encoberts de campanya electoral finançats amb recursos públics que el PSC practica.