L’Entesa per Sabadell demostra que els dos expedients de disciplina més importants sobre Ca n’Alzina van ser suspesos per decret de Josep Ayuso a finals de 2013

rp Ca n'alzina 021

L’Entesa lamenta que el govern municipal no contesti les seves peticions

L’Entesa per Sabadell pot demostrar documentalment que els dos expedients de disciplina urbanística de més transcendència que fan referència a les il·legalitats comeses a Ca n’Alzina van ser suspesos a finals de 2013 per decret del Tinent d’alcalde d’Habitatge, Urbanisme i Via Pública, Josep Ayuso.

rp Ca n'alzina 021Josep Ayuso va signar el 8 d’octubre de 2013 el decret 9750/2013 de suspensió del procediment de l’expedient relacionat amb els abocaments a Can Xupa. Posteriorment, el 8 de novembre de 2013 el mateix Ayuso va signar el decret 11101/2013 de suspensió de la tramitació de l’expedient que fa referència a les diferents construccions realitzades sense llicència i fora d’ordenació des de l’any 1998 i especialment a partir de l’any 2005 (ampliació de la masia, piscina, coberts, pistes cobertes, pista de competició, contenidors, urbanització d’espais entre edificis, pèrgoles, xarxa desguassos i evacuació d’aigües residuals i pous).

L’Entesa per Sabadell desmenteix així les declaracions que va fer el Sr. Ayuso a diferents mitjans entre el 13 i el 15 de març, en què afirmava que no s’havien aturat els expedients de disciplina urbanística sobre Ca n’Alzina. Alhora, l’Entesa reitera que el Pla Especial pretén legalitzar totes aquestes situacions, fet que evitaria així les actuacions de disciplina.

D’altra banda, l’Entesa per Sabadell lamenta que, 8 dies després de sol·licitar a l’alcalde tot un seguit d’informacions sobre les llicències sol·licitades pels propietaris de Ca n’Alzina i la tramitació del Pla Especial, el govern del PSC no hagi donat cap mena de resposta, en un nou exercici de manca de transparència, malgrat l’obligació de contestar en un termini de 4 dies les peticions dels grups municipals, amb l’agreujant que aquest silenci pugui tenir a veure amb algunes de les activitats que s’estan duent a terme a la finca.