L’Entesa per Sabadell exigeix que l’Ajuntament deixi d’operar amb el BBVA de manera immediata

140224 GM 2

L’Entesa se solidaritza amb la PAHC, que fa 11 dies que ocupa la sucursal del c.Alfons XIII

L’Entesa per Sabadell exigeix que l’Ajuntament deixi d’operar amb el BBVA de manera immediata com a mesura de pressió per tal que aquesta entitat bancària elimini els avals dels 10 casos que han motivat l’ocupació de l’oficina del c. Alfons XIII per part de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi – PAHC.

140224 GM 2L’Entesa considera una obligació moral que l’Ajuntament se situï de forma inequívoca de part de les 10 famílies afectades i que faci tot el possible per sumar-se a la pressió que la PAHC està exercint des de fa 11 dies per reclamar que es corregeixi l’estafa dels avals.

Els 10 casos que han provocat aquesta acció tenen en comú que el BBVA pretén quedar-se amb l’habitatge hipotecat i, a més, amb el dels familiars que havien avalat. D’altra banda, BBVA ha demostrat aquests dies la seva actitud prepotent i d’obstaculització de les negociacions. A banda d’aquests casos, la PAHC calcula que aproximadament el 40% dels seguiments que fa a la ciutat es concentren en hipoteques de BBVA.

L’Entesa se solidaritza amb aquestes 10 famílies i amb el conjunt de la PAHC i anima els sabadellencs i sabadellenques a exercir mesures de pressió contra BBVA, ja sigui col·lectives, donant suport a les accions de la PAHC, o individuals, com ara la retirada de diners d’aquesta entitat o el tancament de comptes bancaris.