L’Entesa per Sabadell anima a participar a la manifestació de suport a la lluita de les treballadores i treballadors de Panrico

140207 Cartel_manifestacio_7_WEB-cat

Divendres 7 de febrer, a les 7 de la tarda, a la Plaça de la Creu Alta

L’Entesa per Sabadell anima a les sabadellenques i sabadellencs a sortir al carrer el proper divendres 7 de febrer per mostrar el seu suport a la vaga indefinida i a la lluita de les treballadores i els treballadors de Panrico.

140207 Cartel_manifestacio_7_WEB-catAquest dia es farà una manifestació a Sabadell en suport a la vaga a Panrico, que aleshores anirà ja pel dia 117. Després de tres mesos i mig de vaga indefinida, les treballadores i els treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda estan demostrant una gran determinació en la seva lluita contra els plans de l’empresa i en defensa dels llocs de treball. Avui, la vaga de Panrico és sens dubte un referent de lluita per a milers i milers de treballadors que s’enfronten al xantatge empresarial del “o retallades o acomiadaments”.

L’empresa, que fabrica la marca “Donuts” i “Bollycao”, es troba des de juny sota control total d’Oaktree Capital, un fons d’inversió nord-americà que ha passat de tenir el 85% al 100% de l’empresa a través de la compra de tot el deute que tenia contret en préstecs. Aquest fons d’inversió és considerat un “fons voltor”, és a dir, que és expert en adquirir empreses a punt de fer fallida a molt baix cost, per després vendre-les previ tancament de fàbriques, reducció de salaris i acomiadaments de treballadors.

Ara és el moment de fer que la solidaritat del conjunt de la classe treballadora i de la majoria de la població arribi en suport a la lluita de les treballadores i els treballadors de Panrico, per aconseguir frenar els plans de l’empresa que suposarien acomiadaments i empitjorament de les condicions de treball.

ACONSEGUIM LA VICTÒRIA DE LES TREBALLADORES I TREBALLADORS DE PANRICO ARA, I QUE SIGUI L’INICI D’UN CAMÍ DE MOLTES MÉS!

Des de l’Entesa per Sabadell i les Candidatures Alternatives del Vallès, donem tot el nostre suport a la lluita dels i les treballadores de Panrico, per mantenir els seus llocs de treball.