L’Entesa per Sabadell celebra que el govern hagi rectificat i hagi anunciat l’aplicació de sancions a les entitats bancàries amb habitatges buits

131031 Grup Municipal ES 2

Demana que s’expliqui de forma transparent quan i com s’aplicaran aquestes sancions

L’Entesa per Sabadell celebra que el govern municipal hagi rectificat i hagi anunciat que aplicarà sancions a les entitats bancàries amb habitatges buits, tal com ja està fent l’Ajuntament de Terrassa, que ha demostrat que és una mesura totalment viable.

L’Entesa per Sabadell ve reclamant aquestes sancions des de fa mesos i ja va proposar la creació d’aquesta nova taxa en 2 ocasions: al mes d’octubre, com a consideracions a les Ordenances fiscals, i al mes de desembre com a al·legacions a les mateixes.

131031 Grup Municipal ES 2Cal recordar que en tots dos casos, el govern del PSC va rebutjar les propostes amb l’excusa que havien d’estudiar la seva viabilitat, malgrat Terrassa ja havia estudiat jurídicament la mesura abans d’implantar la nova taxa i era molt senzill aplicar-la a Sabadell.

L’Entesa demana a l’alcalde que expliqui de forma transparent quan i com s’aplicaran aquestes sancions i confia que sigui ben aviat perquè es tracta únicament d’imitar una mesura ja existent.