Maties Serracant rellevarà Juli Moltó al Grup municipal de l’Entesa per Sabadell

131122 RP GM Entesa

L’Entesa vol promoure una renovació que tingui continuïtat a la propera legislatura

L’Assemblea de l’Entesa per Sabadell celebrada dijous 21 de novembre va acordar la renovació parcial del grup municipal. Així, el regidor Juli Moltó donarà el relleu a Maties Serracant a inici de l’any 2014.

131122 RP GM EntesaL’objectiu d’aquest relleu és promoure una renovació que permeti l’entrada d’una persona que pugui tenir continuïtat en la propera legislatura. L’Entesa pretén així aprofitar el bagatge de la cap de llista, Virginia Domínguez –que no tornarà a encapçalar la llista de l’Entesa en compliment del Codi ètic–, i alhora promoure una rotació en els càrrecs electes que pugui garantir la continuïtat necessària per seguir acumulant experiència en la tasca municipal feta fins ara.

Tal com recull el Codi ètic i de Conducta de l’Entesa, estem convençuts que el canvi i la renovació periòdica de les persones que ens representen facilita l’accés a la política institucional de Sabadell a un major nombre de ciutadans i ciutadanes, possibilitant un flux de nous equips i de noves idees a l’àmbit institucional.

L’assemblea va reconèixer i agrair el treball i la dedicació de Juli Moltó durant els dos anys i mig que ha representat l’Entesa al ple municipal, en què ha assumit nombroses tasques. Entre d’altres, ha estat membre de la Comissió d’Urbanisme i Via pública i conseller en els consells d’administració de VIMUSA i COMUNICACIONS AUDIOVISUALS. Juli Moltó continuarà sent membre del Secretariat de l’Entesa i assumirà tasques d’assessorament i suport al grup municipal.

Maties Serracant és membre del Secretariat de l’Entesa des del maig de 2011. Nascut el 1976 a Sabadell, és geògraf i exerceix com a consultor especialista en temes ambientals i mobilitat. Està molt vinculat al moviment ecologista local i vallesà.