L’Entesa per Sabadell demana al PSC i a CIU que no facin més promeses i solucionin immediatament la vergonya de Renfe centre

131031 Grup Municipal ES

36 anys amb barreres arquitectòniques i 32 mesos amb l’escala mecànica avariada són més que suficients

L’estació de Renfe de Sabadell Centre continua amb les mateixes dificultats d’accés que arrossega des de fa molts anys, la qual impedeix la normal accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda, persones grans, amb maletes o amb cotxets de criatura.

131031 Grup Municipal ESUna vergonyosa situació a la que cal afegir el fet que una de les escales mecàniques que comunica l’andana amb el vestíbul resta avariada des de fa més de 2 anys i mig i que ADIF (Ministeri de Foment) no pensa arreglar, al·legant que s’ha de reformar la totalitat de l’estació.

Aquesta situació significa un absolut menyspreu cap als usuaris habituals de l’estació i cap al conjunt de la ciutadania, ja que moltes persones es veuen impossibilitades d’utilitzar aquest mitjà de transport públic.

A pesar d’aquesta realitat, l’interès dels partits de govern, CiU i PSC, per resoldre aquesta situació de manera immediata és més que dubtós. Van contemporitzant i emetent falses promeses i cap solució. CiU enlloc de reclamar que el govern de la Generalitat obligui a ADIF eliminar definitivament les barreres arquitectòniques de l’estació, s’adreça i confia en el Defensor del Pueblo, que no té cap tipus de competència ni recurs.

El govern municipal del PSC per la seva banda, tot i haver promès el passat mes de juliol, en una reunió a la seu de l’AV de Covadonga, que el setembre es presentaria el projecte i es licitaria l’obra el desembre, fins el moment res de res.

L’Entesa per Sabadell considera insostenible aquest situació i reclama a CiU i PSC que deixin de generar titulars i llançar falses promeses i treballin, tal i com els correspon, per resoldre de manera immediata la vergonyosa situació de l’estació de Renfe centre.