L’Entesa per Sabadell lamenta que el govern hagi encarregat a dit la proposta de pèrgola per al Passeig obviant la convocatòria d’un concurs

131031 Grup Municipal ES 2

L’Entesa per Sabadell lamenta que el govern municipal hagi encarregat a dit el disseny de la pèrgola del Passeig obviant la convocatòria d’un concurs de projectes.

131031 Grup Municipal ES 2Aquest és un dels elements que es va debatre a les reunions de la Comissió de grups municipals sobre el Passeig on tant l’Entesa com altres grups van reclamar que es convoqués un concurs obert per seleccionar aquest element que ha de ser emblemàtic i fomentar la creativitat.

L’Entesa per Sabadell considera que el govern del PSC té una actitud absolutament conservadora pel que fa al futur del Passeig i no vol acceptar un procés veritablement participatiu ni en la definició de la configuració del nou Passeig ni per dissenyar els elements singulars que li han d’atorgar personalitat pròpia.

Regidors i tècnics d’Entesa per Sabadell van participar activament a les deu reunions que es van fer durant el curs passat i van aportar multitud de propostes, que majoritàriament han estat desestimades pel govern. La comissió no s’ha tornat a reunir des del mes de juny, malgrat el govern s’havia compromès a definir en aquest marc la proposta definitiva de Passeig.

L’Entesa per Sabadell continua defensant que el procés sigui el màxim de participatiu i transparent i reclama que hi hagi un únic fòrum de debat i reflexió per arribar a acords amb el màxim consens d eles institucions i entitats que treballen per aconseguir el millor projecte per al Passeig.