Les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV organitzen la VIa Bicicletada pel Vallès

2013 cartell VI Bicicletada CAV

Amb el lema “En defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici”, les Candidatures Alternatives del Vallès, de les quals en forma part l’Entesa per Sabadell, hem convocat pel proper diumenge 30 de juny la sisena edició de la Bicicletada pel Vallès.

2013 cartell VI Bicicletada CAVDiferents columnes que tindran el seu origen a diversos municipis del Vallès aniran confluint fins al riu Ripoll, per arribar a Castellar del Vallès a les 12 del migdia aproximadament, on finalitzarà a la Plaça Major. En aquest punt s’oferirà un esmorzar popular i begudes als i les participants i es llegirà un manifest a favor de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual.

A Sabadell, el punt de trobada serà a la Plaça del Doctor Robert, a les 10:15 del matí, des d’on es sortirà en direcció al riu Ripoll per a confluir amb la resta de participants.

La finalitat d’aquesta activitat és reivindicar una altra cultura de la mobilitat i la necessitat d’adequar els carrers i carreteres com a itineraris segurs per a bicicletes, així com recuperar els camins i aconseguir que les Vies verdes siguin una realitat.

Les CAV reclamen a les administracions les inversions necessàries per aconseguir que la bicicleta no sigui únicament un element de lleure, sinó una alternativa real per a la mobilitat a les nostres ciutats, garantint la connexió segura amb els diferents pobles i polígons industrials al Vallès.