L’Entesa per Sabadell valora el gest de Ricard Estrada, primer imputat que deixa l’acta de regidor

130111 GM 3

L’Entesa per Sabadell valora positivament el gest del regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada, que ahir va formalitzar la seva dimissió renunciant a l’acta de regidor.

130111 GM 3En una carta oberta, Estrada ha demanat disculpes i ha posat fi a la seva participació en el govern del PSC, dos mesos i mig després de ser imputat per delictes contra l’administració pública.

L’Entesa per Sabadell considera que aquest és el camí que haurien d’haver pres en el primer moment el conjunt dels imputats –càrrecs electes i càrrecs de confiança- amb l’alcalde al capdavant, per tal de posar les bases per recuperar la normalitat ara alterada per la greu crisi política oberta pel Cas Mercuri i la actitud irresponsable del govern municipal i del PSC.

L’Entesa per Sabadell continua exigint la renúncia definitiva i sense condicions de tots els càrrecs imputats, inclòs Manuel Bustos, com a element imprescindible per a la regeneració democràtica. Davant d’imputacions en ferm per part del jutge en casos de corrupció, només hi cap la dimissió immediata per tal de preservar la confiança en la institució i evitar perjudicar la ciutat.