L’Entesa per Sabadell deplora el menyspreu de l’alcalde accidental Juan Carlos Sánchez pels acords del ple municipal

120302-GM-2

L’Entesa condiciona la relació institucional amb el govern al cessament dels imputats i el respecte per la democràcia

L’Entesa per Sabadell deplora l’actitud de menyspreu pels acords del ple municipal que va mostrar en roda de premsa l’alcalde accidental, Sr. Juan Carlos Sánchez, acompanyat pel portaveu del grup municipal del PSC, Sr. Ramon Burgués.

120302-GM-2La portaveu del grup municipal de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, ha titllat d’inacceptable que el govern parli de moralitat o de responsabilitat en la governabilitat mentre manté en les responsabilitats de gestió set imputats en el cas Mercuri: Joan Manau, regidor d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde; Paco Bustos, regidor de Via Pública; Ricard Estrada, regidor de Medi Sostenibilitat; Montserrat Costa, coordinadora de presidència; Manuel Somoza, coordinador d’Urbanisme; Xavier Izquierdo, coordinador de Via pública; i José Miguel Durán, cap de la Policia Municipal.

Domínguez considera que ja s’han donat prou oportunitats a l’alcalde i al govern perquè apliquin la moció aprovada pel ple el passat 4 de desembre i continua exigint el cessament immediat dels imputats de delictes vinculats a una trama de corrupció: “Aquesta és l’única mesura que esperem en aquests moments, una mesura de mínims que ha de prendre el grup socialista. Mentre no ho facin, considerarem aquest govern políticament corresponsable de les imputacions en la trama Mercuri i condicionarem la nostra relació institucional amb el govern i amb el grup socialista a l’aplicació de la moció”.

L’Entesa per Sabadell no tolerarà que el govern no respecti les decisions preses democràticament per la majoria dels representants de la ciutadania.