L’Entesa per Sabadell vol que la ciutat recuperi l’espai del Casal Pere Quart cedit a l’Oficina del Metro

120302-GM-3

L’aturada de les obres dels FGC deixa sense activitat aquesta oficina

L’Entesa per Sabadell considera que l’Oficina d’informació del Metro, depenent de la Generalitat, situada a la planta baixa del Casal Pere Quart no compleix actualment cap mena de funció i l’afluència d’usuaris és mínima, i en canvi, ocupa un espai municipal central a la ciutat, en plena Rambla.

120302-GM-3Aquesta oficina ja fa mesos que registra poca activitat, però l’aturada de les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat a la nostra ciutat fa que no tingui cap sentit el seu manteniment. Malgrat a la porta de l’esmentada oficina s’anuncia-que es dona informació sobre les obres del perllongament, el cert és que actualment no poden oferir cap tipus d’informació o dada, a banda de confirmar que l’obra està aturada sine die.

Per aquest motiu, l’Entesa per Sabadell demana que l’Ajuntament recuperi aquest espai per a l’ús de la ciutat, destinant-lo a complementar els usos culturals que ofereix el Casal Pere Quart, com seria la creació d’una nova sala d’exposicions addicional a la que ja existeix a la planta baixa i reforçar així la programació que ofereix aquest equipament.