Tercer prec sobre l’avaria de l’escala mecànica de l’estació Renfe Centre

Prec de Virginia Domínguez en el ple municipal del 5 de gener de 2012

En el ple del 8 de novembre li vaig fer un prec per tal que fes alguna gestió adreçada a què es reparés i es posés en funcionament l’escala mecànica d’accés a l’andana direcció Barcelona, que agreuja encara més el crònic problema d’accessibilitat de l’estació centre de Renfe.

Com recordarà, aquest prec el vaig reiterar en el Ple del 13 de desembre i ara li torno a adreçar perquè, malgrat les seves afirmacions de que si calia vostè faria les gestions personalment, el cert és que, avui, tot segueix igual i ara ja fa sis mesos que aquesta escala no funciona i això afecta molts ciutadans i ciutadanes que utilitzen el transport públic.

Per tant, reitero la petició de què intensifiquin les gestions per solucionar d’una vegada per totes aquest problema.