L’Entesa per Sabadell celebra que finalment s’obri el nou CAP de Gràcia que fa més d’un any que està acabat

111123 CAP Gràcia 01

L’Entesa per Sabadell celebra que la imminent la posada en funcionament del CAP de Gràcia, que fa més d’un any que està acabat sense oferir servei.

111123 CAP Gràcia 01El nou CAP de Gràcia, que ha de substituir el del carrer Lepant, és una antiga reivindicació dels veïns i veïnes del barri per a donar un millor servei assistencial al barri i al districte cinquè. Finalment, la seva construcció va ser inclosa en les previsions del Pla Sanitari del Vallès del Vallès Occidental, signat l’any 2005, que preveia la seva posada en funcionament per l’any 2009.

El juliol del 2009 s’inicià la seva construcció, que va acabar l’octubre de 2010, però tanmateix, ha estat tancat més d’un any, sense dotació de mobiliari i equipament.

Ens trobem doncs davant d’un nou incompliment dels compromisos que el Pla Sanitari establia per resoldre el greu dèficit d’equipaments sanitaris a la nostra ciutat, que esperem que finalment es posi en funcionament en els propers dies.

L’Entesa per Sabadell recorda que encara resta pendent la construcció del CAP de Can Llong, que no té cap data prevista, mentre els futurs usuaris actualment són atesos als CAPs de la Concòrdia, Can Rull i Ca n’Oriac, amb la pressió afegida que suposa aquesta superpoblació sobre el servei assistencial.