L’Entesa per Sabadell celebra el canvi d’actitud del govern municipal, que ara també reclama informació sobre els FGC

L’Entesa ha sol·licitat en nombroses ocasions la convocatòria de la Comissió de Seguiment de Ciutat

L’Entesa per Sabadell celebra que el govern municipal ara també reclami informació actualitzada sobre el projecte de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat. Segons recullen els mitjans de comunicació, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Sr. Joan Manau va demanar el passat divendres la convocatòria de les comissions de seguiment del projecte, així com el nou calendari d’obres.

L’Entesa per Sabadell també està preocupada per l’alentiment de les obres. És per això que en el darrer any, hem reclamat en diverses ocasions la convocatòria de la Comissió de Seguiment de ciutat, que no es reuneix des del mes de desembre de 2009, per tal que s’informi a la ciutat sobre les incidències de les obres, els motius de l’aturada dels treballs a les estacions i el nou calendari, atès que l’inicial situava el final de les obres en l’any 2012, cosa que ara ja és obvi que serà impossible.

El fet que ara el govern municipal també se sumi a la petició que ha l’Entesa ha vingut reclamant confirma la manca d’informació que la ciutat pateix sobre una obra de vital importància pel futur de les comunicacions de Sabadell i del Vallès, però que genera també una problemàtica a diferents sectors de la ciutat.

Confiem que aquest interès del govern municipal serveixi perquè la Generalitat convoqui, tal com es va comprometre, la Comissió de seguiment de ciutat ben aviat per tal de posar sobre la taula tota la informació del perquè s’han aturat les obres, quins terminis de finalització i donar resposta als dubtes i preguntes de les entitats, comerciants i representants de la ciutat.