L’Entesa per Sabadell organitzarà el seu IV Congrés a la tardor

IMG_0851

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell, reunida ahir al Casal Pere Quart, va acordar l’organització del IV Congrés, que tindrà lloc al mes de novembre. L’assemblea va aprovar la creació de dos grups de treball, que elaboraran les ponències política i organitzativa i que començaran a treballar la propera setmana.

IMG_0851La coordinadora de l’Entesa per Sabadell, Margarida Massot, va presentar les característiques del procés congressual i va exposar els elements principals que haurà de contenir la ponència política, que ha de definir l’estratègia política de l’Entesa i abordar els objectius de l’organització en els propers anys, amb la finalitat d’incidir en la millora de les condicions de vida a Sabadell i implantar polítiques de progrés i de cohesió social en un context econòmic especialment difícil.

A continuació, Joaquim Sanesteban, membre del Secretariat, va apostar per reforçar l’estructura organitzativa per buscar un millor funcionament i va plantejar l’objectiu de renovar la direcció política. El Congrés haurà de triar també el nou coordinador o coordinadora per als propers quatre anys. D’altra banda, va anunciar la convocatòria de l’assemblea de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV pel proper 1 d’octubre, que ha de marcar les properes fites del municipalisme alternatiu al Vallès.

L’assemblea també fa comptar amb la intervenció de la portaveu del grup municipal, Virginia Domínguez, que va comentar breument alguns dels elements de l’actual política institucional del nou consistori.