L’Entesa per Sabadell porta les barreres arquitectòniques de l’estació de Renfe Centre al Defensor del Pueblo

RENFE incompleix de manera ofensiva la seva obligació d’eliminar les barreres arquitectòniques de l’estació de Sabadell Centre, tot i estar obligada per llei, convertint en un veritable problema l’accessibilitat d’aquesta estació que continua discriminant els usuaris i usuàries amb mobilitat reduïda, amb limitacions psíquiques o sensorials i també a les persones grans i a les que porten cotxets de criatures.

L’Entesa per Sabadell ha denunciat de manera reiterada aquesta situació de Renfe Centre, que la converteix en una estació inaccessible per a totes aquelles persones amb dificultats de mobilitat.

Per aquest motiu el passat mes de març l’Entesa va adreçar una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya pel menyspreu que aquesta situació representa pels usuaris i usuàries i amb la finalitat que s’obligui Renfe a resoldre aquesta problemàtica de manera definitiva.

Un cop admesa a tràmit, la queixa ha estat remesa a la Defensora del Pueblo, en tractar-se d’un tema de competència de l’administració general de l’Estat, atès que la gestió de les infraestructures de les estacions de Renfe correspon a l’empresa Adif.

L’Entesa treballa per resoldre els problemes reals que molta gent pateix diàriament, i lamenta que aquests no siguin una prioritat del govern municipal i no faci les gestions oportunes per tal de resoldre aquesta situació d’una vegada per totes.