L’Entesa per Sabadell pregunta a l’alcalde sobre la vigilància del Complex Esportiu Olímpia

L’Entesa per Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde interessant-se per les mesures de vigilància establertes al Complex Esportiu Olímpia.

L’Entesa ha tingut coneixement que molts dies festius, quan el Complex es troba tancat al públic, grups de joves entren per banyar-se a la piscina aprofitant que no hi ha establerta cap mena de vigilància. Aquest tipus de situacions impliquen un evident perill, i per aquest motiu hem preguntat a l’equip de govern si és coneixedor d’aquests fets i quines mesures s’han pres per impedir-los, així com si la Policia Municipal en té constància i hi ha intervingut en alguna ocasió.

L’Entesa per Sabadell reclama a l’equip de govern que es prenguin les mesures de seguretat i vigilància necessàries per evitar aquest tipus de situacions, d’un risc evident per a les persones que accedeixen al Complex fora dels horaris d’obertura, ja que és una responsabilitat directa del consistori vetllar per la seguretat en tots els equipaments municipals.