L’Entesa per Sabadell convoca una concentració per exigir el tancament de les centrals nuclears

Els darrers esdeveniments ocorreguts al Japó amb l’explosió de diversos reactors de la central nuclear de Fukushima, arran del terratrèmol i posterior tsunami que ha devastat el país, tornen a posar de relleu la perillositat de l’energia nuclear.

Malgrat que les autoritats de l’estat s’han afanyat a garantir la seguretat de les centrals catalanes i estatals, diversos incidents succeïts tan a Ascó com a Vandellós en els darrers anys demostren que el perill d’aquestes instal·lacions no depèn tan de la seva ubicació geogràfica sinó en la seva pròpia naturalesa.

Per aquest motiu l’Entesa per Sabadell torna a reivindicar el tancament de les centrals nuclears i reafirma la seva aposta per les energies netes i renovables, alhora que fa una crida a la ciutadania de Sabadell a mobilitzar-se en contra l’energia nuclear en una concentració el proper divendres 18 de març a les 20:00 h. a la Plaça del Doctor Robert.