L’Entesa per Sabadell demana al Sr. Lluís Monge més respecte i més transparència

Tal i com era previsible el Tinent d’alcalde, Sr. Lluís Monge, en lloc de donar explicacions, ha sortit de to, amb desqualificacions i improperis, com a resposta a la petició de l’Entesa demanant més transparència sobre la contractació del Sr. Quim Carné en la Cavalcada de reis.

L’Entesa per Sabadell exerceix el seu dret i la seva obligació de fiscalitzar l’acció del govern per conèixer a què es destina el diner públic. I concretament per què es va contractar a dit al Sr. Quim Carné per a les tasques de direcció de la Cavalcada per un import de 6.015 euros, quan aquestes tasques ja formen part de l’encàrrec adjudicat a l’empresa Focus SA, per un import de 160.650 euros, per al disseny, direcció i realització de la Cavalcada.

Per altra banda, l’Entesa no ha posat en qüestió la professionalitat de cap col·laborador ni col·laboradora de l’Ajuntament i en cap moment ha qüestionat la capacitat del Sr. Quim Carné. El que qüestionem no és la persona contractada, sinó si hi havia necessitat de contractar-lo, decisió que pren qui contracta, que en aquest cas és el Sr. Lluís Monge.

L’Entesa demana a l’alcalde i al regidor de cultura més transparència sobre les contractacions i respecte a la tasca dels grups de l’oposició en les seves obligacions fiscalitzadores de l’acció de govern.