L’Entesa per Sabadell aprova la candidatura de Virginia Domínguez per a les eleccions de 2011 i aposta per articular un espai alternatiu a l’actual govern del PSC

AssembleaES100515mesa

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell ha debatut aquest matí l’estratègia electoral per a les eleccions de 2011 i ha decidit apostar per l’articulació d’un espai ampli de Compromís per Sabadell, que pugui incorporar diferents organitzacions polítiques d’esquerres i persones amb la voluntat de definir una candidatura que es pugui presentar com a alternativa a l’actual govern del PSC.

AssembleaES100515mesaL’Entesa continuarà treballant en el seu projecte de ciutat i defensant els valors que la fa diferent dels partits clàssics, com ara la renovació, el compliment d’un codi ètic, el treball de proximitat i el fet de ser ciutadans i ciutadanes que defensen exclusivament els interessos col·lectius i de prendre les decisions sense cap imposició externa.

AssembleaES100515virginiaD’altra banda, per tal de dur a terme un dels compromisos del codi ètic, que pretén fomentar la renovació de les persones, tot mantenint fidelitat al projecte polític, l’Entesa va iniciar fa unes setmanes un procés obert de presentació de candidatures que ha culminat avui amb l’aprovació per unanimitat de la candidatura de Virginia Domínguez per encapçalar el projecte entesista en les eleccions de 2011.

Virginia Domínguez està vinculada a l’Entesa per Sabadell des dels seus inicis, l’any 1998, l’any 2003 es va incorporar al seu Secretariat i des de l’any 2007 és regidora a l’Ajuntament de Sabadell. Treballa a la UAB, formant part del cos de gestió en l’àmbit acadèmic, i és doctora en Antropologia social.

Finalment, l’Assemblea de l’Entesa també ha donat suport a la consulta sobre la independència que se celebrarà a Sabadell el 30-M i ha aprovat una declaració de rebuig a les mesures anunciades pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero, que impliquen una greu retallada de prestacions socials que tindran un efecte molt negatiu sobre els col·lectius més desafavorits.