L’Entesa per Sabadell fa una crida a favor de la convivència i la cohesió social i demana fermesa davant la demagògia dels grups feixistes

L’Entesa per Sabadell veu amb preocupació l’augment de les actituds i dels discursos demagògics i xenòfobs que algunes organitzacions feixistes estan introduint a la nostra ciutat.

L’actual situació de crisi econòmica, junt al desconcert polític, és un marc propici perquè les organitzacions d’extrema dreta pretenguin confondre la ciutadania amb proclames farcides de missatges racistes, xenòfobs contra les persones nouvingudes acusant-los de ser els culpables de les situacions de precarietat social, enlloc d’apuntar als veritables responsables de les dificultats econòmiques per les que travessem.

Aquestes organitzacions no es limiten a manifestar la seva ideologia, sinó que són els principals responsables d’exercir actituds violentes i agressions físiques cap a persones nouvingudes.

Des de l’Entesa per Sabadell animem a actuar amb la màxima fermesa contra aquestes provocacions i aquests discursos feixistes i a treballar de manera decidida a favor de la convivència i de la cohesió social i reclamem, una vegada més, l’augment dels recursos destinats a garantir els serveis bàsics en la conjunt de la ciutadania com la sanitat, l’ensenyament, etc. com la millor manera de contrarestar aquestes actituds xenòfobes.