L’Entesa per Sabadell celebra que la Generalitat hagi rectificat i es mantingui el servei de pediatria del CAP de Gràcia

L’Entesa per Sabadell celebra que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya hagi rectificat i finalment es mantingui el servei de pediatria en el CAP del barri de Gràcia.

Va ser l’Entesa per Sabadell qui va alertar de la decisió unilateral de retirar el servei de pediatria del CAP de Gràcia, del carrer de Lepant, i el trasllat al CAP dels Merinals, que estava previst aplicar a partir del proper dia 1 de desembre, malgrat no havien estat informats ni l’Ajuntament de Sabadell, ni l’Agrupació de Veïns, ni els propis usuaris. Aquesta decisió hauria tingut greus conseqüències per als usuaris, implicant desplaçaments, dificultat per a la conciliació familiar i laboral, etc. i en definitiva una pèrdua a la qualitat de l’assistència sanitària bàsica.

Per aquest motiu, el portaveu del Grup Municipal de l’Entesa per Sabadell, Isidre Soler, va adreçar un prec a l’alcalde en el ple municipal del 3 de desembre, plantejant-li que intercedís amb la Consellera de Salut per evitar aquesta pèrdua.

L’Entesa per Sabadell es felicita per aquesta bona notícia, però, tanmateix, continuarà vetllant perquè no es produeixin altres incompliments en el compromís de millorar el servei sanitari a la ciutat, que pel que fa al Pla de Xoc sanitari ja porta un considerable retard en la seva aplicació.