L’Entesa obsequiarà amb un nou punt de llibre les persones que visitin la paradeta instal·lada amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Per cinquè any consecutiu l’Entesa per Sabadell obsequiarà a les persones que visitin la paradeta instal·lada amb motiu de la Diada de Sant Jordi amb un punt de llibre dissenyat per un artista sabadellenc. En aquesta ocasió el disseny és del pintor Ramiro Fernández. En anys anteriors l’Entesa ha comptat amb la col·laboració d’Agustí Puig, Assumpció Oristrell i Lluís Clapés.

L’Entesa, que enguany celebra el seu desè aniversari, tindrà presència durant tot el dia al carrer i oferirà un llapis commemoratiu amb el lema Entesa per Sabadell, 10 anys fent ciutat.

També es distribuiran diversos materials informatius i es promocionarà l’ampli programa d’actes del desè aniversari i molt especialment l’exposició que es pot visitar fins el 27 d’abril al Casal Pere Quart.