L’Entesa pregunta a l’alcalde el cost per a la ciutat de la visita dels prínceps

El dimecres 4 de febrer la Caixa de Sabadell va celebrar un dels actes programats amb motiu del seu 150è aniversari, que entre altres personalitats, va comptar amb la presència dels prínceps d’Asturies, Felipe i Leticia de Borbon. La presència dels Borbons va implicar tot un seguit d’inconvenients per a la ciutadania, com ara el tall de la via pública en bona part de la zona centre, i un considerable desplegament de cossos de seguretat entre els quals un gran nombre d’efectius de la Policia municipal.

L’Entesa per Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde per conèixer el cost d’aquesta operació que, malgrat ser conseqüència d’un acte organitzat per una entitat privada, repercuteix sobre les arques municipals.

En concret l’Entesa s’ha interessat per conèixer quants agents de la Policia municipal van ser mobilitzats en aquest dispositiu, quin ha estat el seu cost, així com el cost extraordinari del servei de neteja i manteniment municipal.