L’Entesa per Sabadell reclama novament eliminar barreres arquitectòniques de la Gran Via

La Gran Via representa una gran barrera a llarg tot el seu recorregut, de nord a sud de la ciutat, en no tenir adaptats els passos de vianants soterrats. Aquesta situació afecta especialment a les persones amb mobilitat reduïda i a les persones grans, i representa l’incompliment de totes les directrius sobre accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.

Per aquest motiu l’Entesa per Sabadell ha reclamat al Govern Municipal en diverses ocasions la necessitat d’eliminar les barreres arquitectòniques d’aquests passos soterrats amb la construcció de rampes adaptades. El Govern municipal per la seva banda fa el sord i continua incomplint la normativa i negant el dret de tota persona a una mobilitat sense barreres.

Una de les propostes realitzades per l’Entesa ja fa mesos va ser la construcció d’una rampa al pas soterrat situat enfront de la Fira Sabadell i del Club Natació aprofitant les obres de l’aparcament soterrat que s’hi construeix.

Ara que s’han iniciat les obres d’urbanització de l’exterior de l’edifici de la Fira considerem que no es pot perdre l’oportunitat d’eliminar d’aquesta barrera construint una rampa en aquest pas soterrat de manera menys costosa.

És per aquest motiu que reclamem al Govern municipal una major sensibilitat per eliminar les barreres arquitectòniques existents i no deixi perdre aquesta oportunitat en un dels passos que travessen la Gran Via més utilitzats.