El Grup municipal d’Entesa per Sabadell dóna compte de la tasca feta

Què hem fet amb el teu vot? és la frase que encapçala i resumeix la finalitat del document que el Grup Municipal d’Entesa per Sabadell ha fet públic per donar compte de la feina feta al llarg d’aquest primer any de mandat.

La transparència i el rendir comptes de la feina feta per part dels representants públics són principis que l’Entesa defensa i que porta a la pràctica en tancar cada curs polític. Ho fa en coherència amb els seus principis ètics i en la manera d’entendre la política com un compromís permanent amb la ciutadania, especialment amb les persones que van fer confiança a l’Entesa.

El document, en forma de tríptic, resumeix les propostes que el Grup municipal ha presentat durant aquest any per mitjà de proposicions, al·legacions o de mocions sobre diferents aspectes de la ciutat o per millorar la qualitat de vida i defensar els drets dels ciutadans i ciutadanes. També reflecteix l’activitat institucional, el sentit del vot a les proposicions al Ple (recolzades majoritàriament tan les plantejades pel govern com per la resta de grups de l’oposició), així com els els mitjans per fer arribar l’opinió sobre els diferents temes que afecten la ciutat. Finalment fa un balanç de l’actuació política del Grup i una valoració de l’actuació del govern municipal i de les conseqüències envers la ciutat.

La Memòria i el tríptic amb la síntesi varen ser presentats dijous dia 17 en un acte al pati de l’Aliança Francesa, que va comptar també amb música en directe. Hi va assistir un nombrós grup d’adherits i simpatitzants, per reflexionar sobre el curs polític i saludar l’inici de les vacances estiuenques.

Els regidors Isidre Soler i Virgínia Domínguez varen exposar el treball que de manera intensa han fet al llarg de l’any i amb la satisfacció d’haver-ho fet amb implicació i responsabilitat tot defensant un model de ciutat propi i una gestió política d’esquerres, d’acord amb les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes. Van exposar el paper d’oposició rigorosa, decidida i respectuosa, tot mantenint una actitud coherent, lliure i valenta. Finalment, van agrair a totes les persones que han col·laborat amb el Grup municipal.

Aquest document serà enviat als i les membres de l’Entesa i a les entitats de la ciutat. També es pot visualitzar en el web: www.entesa.org