Policia de proximitat com a prevenció dels delictes

Passat el dolorós primer impacte de l’assassinat d’Anna Maria Milán a la sabateria del carrer de Sol i Padrís, des de l’Entesa per Sabadell volem posar de relleu algunes reflexions més enllà de lamentar i de condemnar un fet tan execrable.

Tot i ser conscients de les dificultats reals per evitar els actes delictius que es donen a la nostra societat, des de l’Entesa per Sabadell considerem necessari posar tots els mitjans que tenim a l’abast per evitar-los.

Un d’aquests mitjans és la dissuasió mitjançant la presència policial. En aquest sentit som ferms partidaris de la implantació de la policia de proximitat com a mitjà preventiu dels delictes i de servei a la ciutadania, ja siguin comerciants o veïns.

Considerem urgent la implantació de la policia de proximitat per part de la Policia Municipal en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra a tots els barris de la ciutat.